torsdag 2 november 2017

7 myter om turspel

Turspel, det är spel som inte går att påverka. Det är inga strategier som kan hjälpa dig att vinna och det handlar som sagt mest om tur. De spel som hamnar in denna kategori är skraplotter, slots, bingo, lotter, roulette och så vidare. Det finns flera myter om dessa spel och här skriver vi om dem.
lotto


Vilka sju myter är det vi talar om?

Första myten är att roulette-hjul ska vara påverkade på något sätt. Tidigare var hjulen handgjorda och det gjorde att spelet hade svårt att bli slumpmässigt avgjort. På nätet idag så bestäms positionen av en algoritm och kan landa var som helst. Oavsett var den hamnade förra gången. Andra myten är att turspel skulle vara riggade. Att där du får en bonus, får du även en fördel och vinner hela tiden. En tredje myt är att det är bara tur när du vinner. Oavsett sätt, vid olika bordsspel, så är det bara tur om du vinner.
tärning

Fler myter om spel

Med turspel så spelar det ingen roll vad som hände nyss. Vann du eller förlorade du? Det kan bli olika varje gång. En del tror att man måste göra en slot maskin så att säga ”varm” innan man kan börja vinna. Det är naturligtvis inte sant. En femte myt är att du kan vinna om du är skicklig. Men i turspel har skicklighet inget med saken att göra! En sjätte myt är att förlorar du, så vinner du snart tillbaka det. Det är inte alltid sant tyvärr. Slots ger dig pengar tillbaka helt random och bryr sig inte om ifall du förlorat eller vunnit. Den sista myten är att du ökar chanserna att vinna om du gör uttag efter varje vinst. Så att det ser ut som du är ny spelare. Det stämmer så klart inte det heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar